Woning beschoten Dijkmanshuizenstraat

Amsterdam – Op zaterdagochtend 25 juli 2020 is een woning aan de Dijkmanshuizenstraat beschoten. Niemand raakte gewond. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden.

Omstreeks 05.10 uur kreeg de politie een melding dat er in de Dijkmanshuizenstraat schoten waren gehoord. Als politieagenten ter plaatse komen treffen zijn woning aan, waar op het keukenraam is geschoten. De bewoners van de woning lagen op dat moment te slapen en zijn niet gewond geraakt, maar wel behoorlijk geschrokken. De sporen met betrekking tot dit schietincident zijn veilig gesteld.

Het vermoeden bestaat dat twee personen hierbij betrokken zijn geweest en zijn weggereden in een donkere auto in de richting van Markegouw en rechts zijn afgeslagen naar de Beemsterstraat.

Getuigenoproep
Heeft u informatie en/of beelmateriaal met betrekking tot dit schietincident, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.