Vijftien tips over fatale mishandeling Robert Gerritsen

De politie heeft vijftien nieuwe tips gekregen over de zware mishandeling van Robert Gerritsen. Hij werd in coma geslagen en overleed uiteindelijk.

Gisteravond werd de zaak behandeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. De man uit Voorthuizen raakte zaterdagavond op de Wallen zwaargewond, nadat hij samen met vrienden een ruzie tussen twee andere groepen probeerde te sussen. Hij overleed maandagochtend in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Ook heeft er zich een aantal nieuwe getuigen gemeld, zo meldt een woordvoerder van de politie. Er wordt nog altijd gezocht naar drie mannen met een Oost-Europees uiterlijk. Een van de drie had een hanenkam.  Indien u informatie heeft en nog geen contact heeft gehad met de politie kunt u contact opnemen via 0900-8844  of  indien u liever anoniem blijft via M op 0800-7000